Lees wat klanten vertellen over Training & Advies Susan Degen in Rosmalen

8.9

33 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9
7

Prima theorie en oefeningen, maar kan nog wat verbeterd worden qua interactie

Susan vertelt makkelijk en besteed ook wat tijd aan puf en bekkentraining oefeningen. We waren maar met 2 stellen en tevens online, wat de interactie misschien niet helemaal bevorderd. Er zaten ook wat yoga achtige bewegingsoefeningen in op muziek, de link met zwangerschap was mij niet helemaal duidelijk. Per sessie was het 2 uur, wat vrij lang is om geconcentreerd te blijven luisteren, zeker aan het eind van de dag. Wel fijn dat ook de partner er bij betrokken word.

Aanbevelen?

Ja

06/07/2021

Niels

10

Leuke cursus die erg laagdrempelig is!

Susan is een erg enthousiaste vrouw die met veel passie verteld over het wel en wee rondom het zwanger zijn en de bevalling. Ze weet een goede connectie te maken met de cursisten en leeft met je mee. Ik heb veel geleerd en vond het leuk om haar ervaringen van de afgelopen jaren te horen. Door de vele praktijkvoorbeelden en heldere uitleg kan je je (ondanks dat de cursus online was) een goede voorstelling van omstandigheden maken.

Aanbevelen?

Ja

21/04/2021

Annemieke

8

Duidelijke uitleg bij iedere fase van zwangerschap

De theorie was fijn om te verkrijgen bij iedere fase van zwangerschap die aan bod kwam. Dat bewegen op muziek had voor ons niet gehoeven. Wel fijn dat partner er ook duidelijk bij betrokken wordt.

Aanbevelen?

Ja

20/04/2021

Elke

9

Prettige persoonlijke benadering en heldere informatie in fijne omgeving

Susan nam goed de tijd voor ons en zorgde voor een fijne omgeving met veel interactie. Het was niet enkel informatief maar er was ook tijd voor vragen over onze persoonlijke ervaringen en bijpassende tips. De afwisseling met de beweging maakte het een leuk geheel!

Aanbevelen?

Ja

20/11/2020

Marit

10

Een hele lieve ervaren vrouw die haar kennis graag deelt.

De eerste 2 lessen hebben we in real life bij kunnen wonen, daarnaar was het schakelen i.v.m. de corona crisis. Susan heeft dit heel goed opgepakt, de digitale lessen waren goed te volgen. Ondanks dat dit voor Susan ook nieuw was, konden we hier niet veel van merken. Susan bedankt voor de tips en trics en je persoonlijke aanpak. We gaan met vertrouwen onze bevalling tegemoet. Gr. Margot en Jan

Aanbevelen?

Ja

08/04/2020

Margot

10

Super!

Veel geleerd & Susan is heel flexibel, ondanks Corona konden de lessen gewoon doorgaan (via Skype)!

Aanbevelen?

Ja

07/04/2020

Celine

10

Heel veel aan gehad

Je krijgt gedoseerd veel informatie. Iedere week weer iets nieuws. Belangrijke dingen zoals de ademhaling komt iedere week terug. Dames die al een kindje hebben werd ook de tijd gegeven hoe alles bij hun vorige kindje is gegaan. Dit vond ik ook erg leerzaam. Mooie plaatjes en ook nog even lekker bewegen. Onze zoon is in november geboren en ik heb tijdens de bevalling erg veel gehad aan wat ik in de cursus heb geleerd.

Aanbevelen?

Ja

06/03/2020

Lilian

10

Gezellige cursus met veel tips

Susan heeft met veel enthousiasme en passie de lessen gegeven. Mijn verwachtingen over de cursus waren juist en erg veel informatie gekregen. Kortom: aanrader!

Aanbevelen?

Ja

19/02/2020

Kelly

10

Leuke cursus

De cursus met Susan was heel leuk. Ik en mijn man hebben enorm veel over de zwangerschap geleerd. Ze heeft ons heel goed voor de bevalling voorbereid. We hebben ook veel geleerd over wat we voor en na de aankomst van onze baby moeten doen!

Aanbevelen?

Ja

06/02/2020

loanna

8

Goede voorbereiding op de bevalling.

Susan Degen heeft veel kennis, is actief en geeft enthousiast de zwangerschapscursus. Ik heb de cursus gevolgd tijdens mijn 2de zwangerschap. Na een heftige 1ste bevalling hielp mij dit geruster en met een voorbereid gevoel de 2de bevalling in te gaan. Er komt veel aan bod zoals ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken, verschillende scenario’s van de bevalling en daarnaast is het ook nog erg gezellig met de andere dames.

Aanbevelen?

Ja

23/01/2020

Ghislaine