Lees wat klanten vertellen over Training & Advies Susan Degen in Rosmalen

8.8

41 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8
8

Fijne cursus met goede uitleg voor mijn eerste bevalling.

Ik heb de cursus als fijn ervaren. Goed uitleg en informatie gekregen. Fijn om ook andere vrouwen te ontmoeten en ervaringen te delen. Susan is een enthousiaste docente.

Aanbevelen?

Ja

13/04/2022

Lynn

8

Fijne opfrisser

Fijn om alle informatie rondom de zwangerschap en bevalling weer opgefrist te hebben en leuk om andere zwangeren te ontmoeten. Susan is een enthousiaste docente.

Aanbevelen?

Ja

12/04/2022

Anne

10

Een mooie voorbereiding op mijn eerste bevalling!

Bij Susan de zwangerschapscursus gevolgd en heel erg blij dat ik heb deelgenomen. Alle belangrijke onderwerpen passeren de revue, je krijgt ademhalingsoefeningen mee ter voorbereiding op de weeën/persen en ook is er aandacht voor ontspanning tijdens de cursus. Ik vond het heel fijn om één keer mijn partner mee te nemen, maar heb het ook als heel prettig ervaring dat de overige cursusmomenten alleen met vrouwen waren. Een mooie combinatie!

Aanbevelen?

Ja

12/04/2022

Marloes

8

Gewoon een goede basistraining

De zwangerschapscursus met partner was voor ons waardevol. Theorie die Susan vertelde werd afgewisseld met praktijk waardoor je letterlijk met de materie bezig bent. Dit zorgt voor handvatten waardoor we voor ons gevoel goed voorbereid zijn op de bevalling.

Aanbevelen?

Ja

26/03/2022

Sharèll en Bart

8

Kwalitatieve cursus waarbij de informatie duidelijk en persoonlijk wordt uitgelegd

De informatie over de bevalling werd duidelijk uitgelegd met een opbouw naar de praktijkoefening. Daarnaast werden diverse tips gegeven welke handig waren om te noteren / onthouden.

Aanbevelen?

Ja

03/02/2022

Eric

9

Een goed gevoel

De zwangerschapscursus gaf ons beiden een heel goed gevoel over de komende weken en de bevalling. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en de oefeningen waren ontspannen en fijn. We raden andere stellen zeker ook aan om samen deze cursus te volgen.

Aanbevelen?

Ja

02/12/2021

Kimberly

8

pragmatisch en ontspannend!

Het programma is gericht op informatie delen en praktische toepassing d.m.v. oefening. Daar lag ook onze behoefte. Susan haar enthousiasme zorgt voor een ontspannen sfeer.

Aanbevelen?

Ja

04/10/2021

Cees

8

We hebben bruikbare tips gekregen!

Naast algemene theorie kregen we ook nieuwe weetjes die ons zullen bijblijven. Ook verwachten wij bepaalde oefeningen zeker te gaan gebruiken.

Aanbevelen?

Ja

24/09/2021

Anouk

7

Prima theorie en oefeningen, maar kan nog wat verbeterd worden qua interactie

Susan vertelt makkelijk en besteed ook wat tijd aan puf en bekkentraining oefeningen. We waren maar met 2 stellen en tevens online, wat de interactie misschien niet helemaal bevorderd. Er zaten ook wat yoga achtige bewegingsoefeningen in op muziek, de link met zwangerschap was mij niet helemaal duidelijk. Per sessie was het 2 uur, wat vrij lang is om geconcentreerd te blijven luisteren, zeker aan het eind van de dag. Wel fijn dat ook de partner er bij betrokken word.

Aanbevelen?

Ja

06/07/2021

Niels

10

Leuke cursus die erg laagdrempelig is!

Susan is een erg enthousiaste vrouw die met veel passie verteld over het wel en wee rondom het zwanger zijn en de bevalling. Ze weet een goede connectie te maken met de cursisten en leeft met je mee. Ik heb veel geleerd en vond het leuk om haar ervaringen van de afgelopen jaren te horen. Door de vele praktijkvoorbeelden en heldere uitleg kan je je (ondanks dat de cursus online was) een goede voorstelling van omstandigheden maken.

Aanbevelen?

Ja

21/04/2021

Annemieke