Lees wat klanten vertellen over Training & Advies Susan Degen in Rosmalen

8.9

30 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9
9

Prettige persoonlijke benadering en heldere informatie in fijne omgeving

Susan nam goed de tijd voor ons en zorgde voor een fijne omgeving met veel interactie. Het was niet enkel informatief maar er was ook tijd voor vragen over onze persoonlijke ervaringen en bijpassende tips. De afwisseling met de beweging maakte het een leuk geheel!

Aanbevelen?

Ja

20/11/2020

Marit

10

Een hele lieve ervaren vrouw die haar kennis graag deelt.

De eerste 2 lessen hebben we in real life bij kunnen wonen, daarnaar was het schakelen i.v.m. de corona crisis. Susan heeft dit heel goed opgepakt, de digitale lessen waren goed te volgen. Ondanks dat dit voor Susan ook nieuw was, konden we hier niet veel van merken. Susan bedankt voor de tips en trics en je persoonlijke aanpak. We gaan met vertrouwen onze bevalling tegemoet. Gr. Margot en Jan

Aanbevelen?

Ja

08/04/2020

Margot

10

Super!

Veel geleerd & Susan is heel flexibel, ondanks Corona konden de lessen gewoon doorgaan (via Skype)!

Aanbevelen?

Ja

07/04/2020

Celine

10

Heel veel aan gehad

Je krijgt gedoseerd veel informatie. Iedere week weer iets nieuws. Belangrijke dingen zoals de ademhaling komt iedere week terug. Dames die al een kindje hebben werd ook de tijd gegeven hoe alles bij hun vorige kindje is gegaan. Dit vond ik ook erg leerzaam. Mooie plaatjes en ook nog even lekker bewegen. Onze zoon is in november geboren en ik heb tijdens de bevalling erg veel gehad aan wat ik in de cursus heb geleerd.

Aanbevelen?

Ja

06/03/2020

Lilian

10

Gezellige cursus met veel tips

Susan heeft met veel enthousiasme en passie de lessen gegeven. Mijn verwachtingen over de cursus waren juist en erg veel informatie gekregen. Kortom: aanrader!

Aanbevelen?

Ja

19/02/2020

Kelly

10

Leuke cursus

De cursus met Susan was heel leuk. Ik en mijn man hebben enorm veel over de zwangerschap geleerd. Ze heeft ons heel goed voor de bevalling voorbereid. We hebben ook veel geleerd over wat we voor en na de aankomst van onze baby moeten doen!

Aanbevelen?

Ja

06/02/2020

loanna

8

Goede voorbereiding op de bevalling.

Susan Degen heeft veel kennis, is actief en geeft enthousiast de zwangerschapscursus. Ik heb de cursus gevolgd tijdens mijn 2de zwangerschap. Na een heftige 1ste bevalling hielp mij dit geruster en met een voorbereid gevoel de 2de bevalling in te gaan. Er komt veel aan bod zoals ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken, verschillende scenario’s van de bevalling en daarnaast is het ook nog erg gezellig met de andere dames.

Aanbevelen?

Ja

23/01/2020

Ghislaine

10

Erg informatief en gezellig

Dit was de 2e keer dat ik de cursus deed bij Susan. De eerste keer had ik er zo veel aan gehad bij de bevalling en het contact met de andere mama's daarna, dat ik deze zwangerschap me weer heb ingeschreven en wederom gewoon een fijne ervaring

Aanbevelen?

Ja

05/12/2019

Nienke

8

Waardevol voor elke zwangere vrouw!

De lessen van Susan zijn ingedeeld op thema en een goede mix van theorie en praktijk. Fijn om goed voorbereid je bevalling en kraamweek in te gaan!

Aanbevelen?

Ja

03/12/2019

Kim

9

Fijn gymuurtje me-time, zowel informatief als oefeningen

Susan geeft op een fijne manier de zwangerschapsgym. Doorloopt het traject van zwanger zijn, bijbehorende kwaaltjes, en wat eventueel hieraan te doen. Ze laat je ook inzien aan jezelf en de kleine op komst te denken. Verder de stadia van bevallen en hoe je hier op verschillende manieren mee om te gaan. Bewegen op muziek, ontspanningsoefeningen en pufoefenjngen. Voor mij, een wekelijks uurtje me-time, ook voor wat ontspanning.

Aanbevelen?

Ja

31/10/2019

Saskia