Lees wat klanten vertellen over Training & Advies Susan Degen in Rosmalen

8.8

15 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8
8

Fijne rustige zwangerschapscursus

Susan geeft rustig en duidelijk uitleg van alle facetten van de zwangerschap/bevalling. Ik heb de cursus als zeer positief ervaren en kijk dan ook uit naar de laatste bijeenkomst, waarbij alle cursisten elkaar weer terug zien met baby.

Aanbevelen?

Ja

16/08/2019

Marjan

8

Erg nuttige cursus

Goede voorbereiding op de bevalling met nuttige informatie en tips!

Aanbevelen?

Ja

16/07/2019

Lenneke

10

Enthousiaste uitleg en nuttige tips

Het is een nuttige cursus met veel uitleg die op een enthousiaste manier wordt gegeven. Susan staat open voor alle vragen en neemt de tijd voor je. Ze geeft veel tips, waar je in de praktijk ook echt wat mee kunt.

Aanbevelen?

Ja

16/07/2019

Sabine

10

Proffesionele persoonlijke begeleiding, alles komt aan bod.

Prettige trainster. SLuit aan bij de groep en gebruikt concrete voorbeelden in begrijpelijke taal voor iedereen. Draait niet om de kern heen. De cursus is een fijn in de voorbereiding op het beloop van de zwangerschap en de geboorte op een kind. Dit geeft op een eerlijke wijze een reeele voorbereiding op de bevalling. Erg persoonlijk, neemt ook de tijd indien je afwezig bent de theorie in te halen. Kortom een echte aanrader!

Aanbevelen?

Ja

02/07/2019

Annelijn

9

Fijne zwangerschapscursus

Susan is een heel lieve en deskundige vrouw die ons op een fijne manier mee heeft genomen in de wereld van zwangerschap, de bevalling en de periode erna. Precies de no nonsense cursus die wij zochten ter voorbereiding, waarbij informatie en actief bezig zijn met elkaar worden afgewisseld, waardoor de 2 uur voorbij vliegt.

Aanbevelen?

Ja

18/06/2019

Milou

9

Fijne en leerzame cursus!

Tijdens de cursus krijg je goede handvatten mee hoe je met bepaalde dingen tijdens de zwangerschap en de bevalling om kunt gaan. Daarnaast is het een uurtje per week waarbij je echt even bewust stilstaat bij de zwangerschap en je kindje wat door de drukte van het dagelijks leven er wel eens bij in schiet. Een echte aanrader!!

Aanbevelen?

Ja

26/05/2019

Denise

7

Het was een leuke, gezellige cursus!

Suzan is grappig en lief. Je merkt dat zij met heel veel plezier deze cursus geeft. ze neemt je helemaal mee in het moment van de bevalling.

Aanbevelen?

Ja

26/05/2019

Jesse

8

Leuke en nuttige zwangerschapscursus!

Fijn en goed om met lotgenoten stil te staan bij alles wat in en rondom je lichaam gebeurt, serieus maar ook met de nodige humor! Aanrader!

Aanbevelen?

Ja

21/05/2019

Ilse

8

Leuke en informatieve zwangerschapscursus

Ik vond de zwangerschapscursus gegeven door Susan erg leuk! Het is een cursus die voor iedereen toegankelijk is en het is super leuk om met een groep meiden/dames een aantal keer bij elkaar te komen die allemaal in hetzelfde ‘schuitje’ zitten. Er wordt tijdens de cursus informatie gegeven, ademhalingsoefeningen geleerd, wat aan lichamelijke beweging gedaan en ervaringen worden onderling uitgewisseld. Susan is een leuke en gezellige vrouw, ik heb het erg naar mijn zin gehad!

Aanbevelen?

Ja

21/05/2019

Ilona

8

Gezellige uurtjes aandacht voor de aankomende kleine

De wekelijkse cursusuren zorgden ervoor dat ik even goed stil stond bij de zwangerschap en aankomende bevalling. Gezellig contact met andere zwangeren en een laagdrempelige mogelijkheid om vragen te stellen. De partnerles was nuttig en gaf ons zelfvertrouwen dat we er wel klaar voor waren. Susan is een vriendelijke vrouw die je graag op je gemak stelt.

Aanbevelen?

Ja

14/05/2019

Jolien