Lees wat klanten vertellen over Training & Advies Susan Degen in Rosmalen

8.7

23 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.7
10

Erg informatief en gezellig

Dit was de 2e keer dat ik de cursus deed bij Susan. De eerste keer had ik er zo veel aan gehad bij de bevalling en het contact met de andere mama's daarna, dat ik deze zwangerschap me weer heb ingeschreven en wederom gewoon een fijne ervaring

Aanbevelen?

Ja

05/12/2019

Nienke

8

Waardevol voor elke zwangere vrouw!

De lessen van Susan zijn ingedeeld op thema en een goede mix van theorie en praktijk. Fijn om goed voorbereid je bevalling en kraamweek in te gaan!

Aanbevelen?

Ja

03/12/2019

Kim

9

Fijn gymuurtje me-time, zowel informatief als oefeningen

Susan geeft op een fijne manier de zwangerschapsgym. Doorloopt het traject van zwanger zijn, bijbehorende kwaaltjes, en wat eventueel hieraan te doen. Ze laat je ook inzien aan jezelf en de kleine op komst te denken. Verder de stadia van bevallen en hoe je hier op verschillende manieren mee om te gaan. Bewegen op muziek, ontspanningsoefeningen en pufoefenjngen. Voor mij, een wekelijks uurtje me-time, ook voor wat ontspanning.

Aanbevelen?

Ja

31/10/2019

Saskia

8

Fijne training

De training biedt informatie die fijn is om te weten, dit wordt op een gewone/nuchtere manier verteld. Ook de technieken zijn handig om te weten. Het tweede deel van de les is bewegen op muziek, iets wat iedereen kan. Er is ook een partnerles. Ik vond het een fijne training die precies passend is, niet overdreven of zweverig.

Aanbevelen?

Ja

27/10/2019

Mathilde

8

Gezellig en zinvolle informatie

De afwisseling van de cursus vond ik fijn; Veel tips, op de juiste manier bewegen en ook nog eens gezellig onderling.

Aanbevelen?

Ja

26/10/2019

Miranda

10

Goed,

Fijn les, goede informatie en uitleg. Leuk om te doen.

Aanbevelen?

Ja

26/10/2019

anne de werd

8

Goede afwisseling in de les.

De verdeling van de lessen vond ik erg interessant. Goede informatie als het gaat over de theorie. Nu weet ik een beetje wat ik kan verwachten. Goede oefeningen mbt tot bekkenbodemspieren en goede afwisseling met bewegen. Nu weet ik ook welke vervangende oefeningen ik tijdens de sportles kan doen. En ook leuk dat er een partnerles is. Is hij ook een beetje op de hoogte en weet hij ook beter hoe hij mij kan ondersteunen. Dus een leuke interessante cursus.

Aanbevelen?

Ja

23/10/2019

Ilse

8

Fijne cursus met praktische tips

In een aantal weken krijg je veel praktische tips voor de bevalling en de weeën. Fijn dat deze tips ook herhaald worden.

Aanbevelen?

Ja

22/10/2019

Natascha

8

Fijne rustige zwangerschapscursus

Susan geeft rustig en duidelijk uitleg van alle facetten van de zwangerschap/bevalling. Ik heb de cursus als zeer positief ervaren en kijk dan ook uit naar de laatste bijeenkomst, waarbij alle cursisten elkaar weer terug zien met baby.

Aanbevelen?

Ja

16/08/2019

Marjan

8

Erg nuttige cursus

Goede voorbereiding op de bevalling met nuttige informatie en tips!

Aanbevelen?

Ja

16/07/2019

Lenneke